Ви зараз переглядаєте ChromJunior: знайомимось з Scratch Junior

ChromJunior: знайомимось з Scratch Junior

Ще зовсім недавно, у сімдесятих роках минулого століття, програмісти були бородатими мудрецями і майже ні в кого не виникала думка підпускати школярів до такої тодішньої крутої і дорогої техніки. З початком масового поширення комп’ютерів наприкінці 1980-х з’явилися й перші шкільні комп’ютери, хоча писати програми на яких могли лише «найпросунутіші» старшокласники. Більшість батьків і в наш час вважають, що програмування – доля обраних і навіть не підозрюють про те, що їхні син або донька можуть складати алгоритми.

Один із найкращих інструментів для знайомства дітей із програмуванням – графічне середовище, в якому легко можна створювати перші власні цифрові проєкти. На черговому засіданні освітнього простору «ChromJunior», який відкрився завдяки благодійному фонду «Безпечне майбутнє», дітвора вчилася програмувати за допомогою мобільного додатку «Scratch Junior».

Робота з додатком – шлях у світ інноваційних технологій, які допоможуть дівчаткам та хлопчикам якомога легше включитися у STEM-навчання. Граючись, діти стають учасниками яскравого, цікавого і захоплюючого процесу, який допомагає набувати цифрових навичок ХХІ століття.

Тож долучайтеся до нашого освітнього простору! Це супермісце, в якому діти відкривають для себе можливості ІТ-технологій.

З нами цікаво та пізнавально!

Залишити відповідь