Ви зараз переглядаєте Будь толерантним до ВІЛ-інфікованих

Будь толерантним до ВІЛ-інфікованих

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку 1 грудня відповідно до рішень ВООЗ та ООН, прийнятими у 1988 році. З того часу минуло понад 30 років, але проблема боротьби з поширенням ВІЛ інфекції/СНІДу залишається актуальною. Саме тому в цей день проводиться інформаційна робота з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також як день пам’яті жертв цього захворювання.

Мешканці міста мали змогу долучитись до вуличної акції «Будь толерантним до ВІЛ-інфікованих», яку організували і провели бібліотекарі відділу документів з питань медицини та охорони здоров’я бібліотеки Чижевського. Акція включала тематичну добірку літератури та інформаційні матеріали, за допомогою яких бібліотекарі інформували молодь про запобігання захворювання, усвідомлення проблем щодо власного здоров’я та формування толерантності до хворих на ВІЛ/СНІД. Якщо люди розуміють, як передається ВІЛ-інфекція, як її можна запобігти та усвідомлюють сьогоднішню реальність життя з ВІЛ – вони можуть за допомогою цих знань дбати про власне здоров’я і здоров’я інших.

Бережіть себе, піклуйтеся про ближніх. Нехай Всесвітній день боротьби з ВІЛ об’єднає всіх і кожного не тільки 1 грудня, а й у всі інші дні.

Залишити відповідь