Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: мистецтво як засіб естетичного виховання дитини

Батьківський клуб: мистецтво як засіб естетичного виховання дитини

Естетичному вихованню як важливій складовій всебічного гармонійного розвитку особистості було присвячене нове засідання Батьківського клубу, яке відбулося в Інтернет-центрі книгозбірні.

З раннього віку потрібно прищеплювати дітям любов до мистецтва, яке впливає на формування особистості, її культурний розвиток та виховує морально-естетичні якості.

Одним з важливих засобів естетичного виховання є екскурсії до закладів культури, де діти отримують інформацію не тільки усно, а й бачать все на власні очі. Вони знаходять для себе щось нове, отримують багато позитивних емоцій та приємних вражень, навчаються бачити красу у буденному та розвивають творче мислення. Спілкування з мистецтвом надихає дітей і спонукає самим творити красу. Це відчули на собі усі учасники Батьківського клубу, адже вони відправилися у 3D екскурсію по музейним кімнатам.

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Запрошуємо на наступні зустрічі.

Залишити відповідь