Ви зараз переглядаєте Дітям про відновлювальні джерела енергії

Дітям про відновлювальні джерела енергії

Реалізуючи програму літнього відпочинку «Будь на часі з бібліотекою», працівники Орхуського центру екологічної інформації запросили учнів однієї з шкіл міста на інтерактивний урок «Альтернативні джерела енергії. Енергозбереження».

Метою було сформувати уявлення дітей про життєву необхідність енергії, про енергозберігаючі технології та нетрадиційні джерела енергії.

Захід відбувся у цікавій пізнавальній ігровій формі. Подорожуючи слайдами, діти дізналися багато нового про енергію, як вона виробляється та які бувають електростанції. Відгадували усні та відео-загадки, провели фізкультурну хвилинку, де рухами зображували сонце, вітер, воду. А ще дізналися, що сонце, вітер, вода – це джерела чистої енергії. Діти активно брали участь в запропонованих завданнях, залюбки гралися. Вони весело і корисно провели свій час.

Сподіваємось, що діти зробили для себе правильний висновок: без електроенергії неможна уявити сучасний світ, тому її треба ефективно використовувати та більше надавати перевагу екологічно безпечним джерелам енергії.

Залишити відповідь