Ви зараз переглядаєте Веселкові читання: теплі розваги у Чижевського

Веселкові читання: теплі розваги у Чижевського

Весна і літо – найулюбленіші пори року для малят. Ці теплі сезони приносять багато радощів та можливостей для активного відпочинку. Діти з пришкільних літніх таборів та малеча зі спеціального дошкільного навчального закладу №46 «Краплинка» для дітей з вадами зору, також змогли насолодитися цими прекрасними днями завдяки заходам, організованим на майданчику «ІнтерСвіт» у бібліотеці.

Майданчик «ІнтерСвіт» обладнаний спеціальними тренажерами, розробленими для дітей з вадами зору. Тут діти весело та корисно провели час: грали на тренажерах, які допомагають розвивати координацію рухів та сенсорне сприйняття та читали книжкові новинки шрифтом Брайля.

Увесь час був наповнений цікавими майстер-класами, які допомагали дітям розвивати творчі здібності та дрібну моторику. Так, майстер-класи «Пташенята у гнізді» та «Великодні аплікації» присвятили одному з найулюбленіших свят дітей, сповненого веселощів та смачних частувань – Великодню. Діти створювали листівки та поробки з паперу, а також говорили на тему традицій великодніх свят у власних родинах.

На майстер-класі «Паперова вишиванка» діти більше дізнались про традиції української вишивки та створювали свої унікальні вироби.

Одними з найулюбленіших заходів серед малят стали гра «Де чий хвостик?» та перегляд і обговорення першого українського мультфільму про безпеку в Інтернеті «Хаппі та її суперсила». Бібліотекарі читали дітям цікаві казки та історії, здійснювали уявні подорожі в пошуках нових пригод

Майданчик «ІнтерСвіт» у бібліотеці Чижевського продовжує створювати чудові можливості для розвитку та розваг дітей з вадами зору, допомагаючи їм насолоджуватися кожним днем весни та літа.

Залишити відповідь