Ви зараз переглядаєте Пригоди казкового лісу

Пригоди казкового лісу

Давно з вами траплялися гарні пригоди? А казкові? Тоді підказуємо: чарівне місце є у бібліотеці Чижевського. Ось сьогодні на лісову казкову галявину потрапили учні 14-ї та художньої шкіл. А там!..

Прекрасні феї влаштували хлопцям та дівчатам зоодискотеку з жирафагорилакоаласардинами і перевірили за допомогою загадок їхню кмітливість.

А потім… на чарівній галявині з’явилися маслючки, закоханий рижик і красуня квіточка. На власному прикладі вони показали, що таке толерантність, турбота і любов. І як же неприємно було дивитись на егоїсток поганок і забіяку мухомора. Та феї їх врятували! Адже дружба і добро творять дива!

Дякуємо акторам Кропивницького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького за подароване дітям свято!

Захід відбувся в рамках програми літнього відпочинку дітей «Тиждень щасливої дитини» та реалізації програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Залишити відповідь