Ви зараз переглядаєте Автографи письменників-земляків

Автографи письменників-земляків

Мабуть, немає такої людини, яка хоча б раз не переступала поріг Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського. Приходять до бібліотеки почитати цікаву книгу, написати роботу, дослідити певну проблему або просто цікаво і корисно провести час. В сучасному світі книгозбірні надають безліч послуг та пропонують різноманітні інтерактивні заходи. Наша бібліотека теж крокує в ногу з часом.

На полицях головної книгозбірні області стоять книги різних авторів: відомих на увесь світ, знаних в Україні та на теренах нашого краю.

Приємно, що письменники-земляки презентують свої книги в стінах бібліотеки Чижевського. Автори завжди підписують та дарують свої видання. Інскрипти сповнені словами вдячності за співпрацю та щирими побажаннями процвітання.

Незабаром обласна книгозбірня святкуватиме свій 125-річний ювілей. З цієї нагоди у краєзнавчому відділі відкривається виставка книг з автографами письменників краю. Це художні твори й книги з історії краю, мистецтва, спорту, технічних наук. Книги з автографами членів літературних об’єднань «Степ» і «Вітрила» та інскрипти відомих літературознавців та краєзнавців: Володимира Панченка, Леоніда Куценка, Василя Бондаря, Григорія Клочека, Сергія Шевченка, Бориса Шевченка. Щира вдячність працівникам бібліотеки лине з дарчих написів композиторки Марини Долгіх.

За свою 125-річну історію бібліотека імені Дмитра Чижевського дійсно допомогла багатьом нині відомим людям. Як писав колись Василь Сухомлинський: «Щоб підготувати людину духовно до самостійного життя, треба ввести її в світ книги». Тож запрошуємо усіх до відділу краєзнавства переглянути книжкову виставку «Автографи письменників-земляків».

Залишити відповідь