Ви зараз переглядаєте In memoriam Івана Корзуна

In memoriam Івана Корзуна

Не стало талановитого фотохудожника Івана Корзуна. Напередодні сороковин у бібліотеці Чижевського зібрались близькі, знайомі та колеги, аби згадати Івана Миколайовича.

Протягом своєї журналістської діяльності Іван Корзун працював у багатьох обласних та районних виданнях, зокрема в газетах «Кіровоградська правда», «Вечірня газета», «Сільське життя плюс». Його світлини прикрашали видання Чернігівщини та Полісся.

Іван Корзун був професіоналом найвищого ґатунку, любив свою справу, не уявляв життя без неї. Він умів знайти несподіваний ракурс, помітити таку деталь, аби фото ставало прекрасною ілюстрацією події і говорило часом більше, ніж сказано словами. Його фотоархів – детальний літопис життя не тільки Кіровоградщини, а й усієї України.

Свідченням непересічного таланту Івана Миколайовича, який був здатний донести до глядача побачене й пережите в усій повноті й красі стала фотодокументальна виставка «Сторінками життєпису митця», в яку увійшли велика добірка світлин, фотоальбоми та набори листівок. Об’єктив його фотоапарата зафіксував час, зберіг чудові, неповторні миттєвості, з яких складається наше життя.

В пам’яті людей Іван Миколайович залишився доброю, порядною, щирою і скромною людиною, справжнім чоловіком, надійним другом, фотомитцем, чиї роботи є яскравою ілюстрацією часу, в якому він жив і віддано служив своїй справі.

Залишити відповідь