Ви зараз переглядаєте Презентація книги «Яблука з матусівського саду»

Презентація книги «Яблука з матусівського саду»

В обласній книгозбірні імені Дмитра Чижевського відбулася презентація збірки авторів обласного літературного об’єднання «Степ» «Яблука з матусівського саду», присвяченої пам’яті письменника, журналіста, громадського діяча Віктора Олексійовича Погрібного.

На літературну зустріч завітали усі, хто знав, поважав і цінував Віктора Олексійовича, розумів вагу його постаті, масштаб особистості. Збірка «Яблука з матусівського саду» – це вже сьома за 11 місяців книжка, яку власним ресурсом випустило літоб’єднання «Степ». Автори збірки – Ольга Полевіна, Олександр Архангельський, Людмила Ніколаєвська, Ніна Даниленко, Тетяна Микитась, Наталія Фесенко, залишили у книзі теплі та щемкі спогади про письменника. За плідну роботу колектив літоб’єднання було нагороджено Подякою департаменту культури і туризму обласної військової адміністрації.

Всі присутні згадували теплили словами Віктора Погрібного, ділилися власними спогадами, історіями про знайомство, роботу, творчу співпрацю, життєві ситуації, спілкування з письменником.

Донька Віктора Олексійовича – пані Ольга привезла з батьківського саду запашні яблука – яблука з матусівського саду, і щедро пригостила гостей літературної зустрічі.

Презентацію літературної зустрічі можна подивитися на бібліотечній сторінці в YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=4Y99gWqEnjg&t=14s

Залишити відповідь