Ви зараз переглядаєте Многая літа, пане Михайло!

Многая літа, пане Михайло!

В бібліотеці Чижевського у колі друзів відзначив своє 75-річчя Михайло Радкевич – лікар, поет, художник, музикант, виконавець власних пісень, спортсмен і волонтер.

Пан Михайло поділився спогадами про своє дитинство, родину, шлях до самодіяльного народного мистецтва, успіхи в поетичній творчості, досягнення у спорті, а також виконав кілька авторських пісень, які гості зустріли схвальними оплесками.

Михайло Радкевич вже багато років є членом творчого об’єднання «Вітрила», публікувався на сторінках літературних альманахів «Вільні вітрила», «Крізь час і простір». Видав книгу поезій, створив на слова колег по перу низку пісень, які з успіхом виконує.

Пан Михайло є одним із засновників ГО «Творчі аматори Кропивницького», члени якого беруть активну участь у благодійних концертах, зборі донатів на зброю та інші нагальні потреби для ЗСУ.

Душевності та ліричності зустрічі надали музичні композиції, які прозвучали у виконанні співачки Ірини Кінші, бардів Петра Музиченка, Віктора Коваленка, Петра Сімійона та Ростислава Климишина.

Справжнім сюрпризом для усіх присутніх став виступ давнього друга пана Михайла Роберто Рікко, який під гучні оплески виконав декілька італійських хітів.

Михайло Радкевич просто підкорив слухачів щирістю почуттів, витонченим філософським відношенням до життя, людяністю і доброзичливістю, влучним образним словом, веселою вдачею, проникливим голосом і чарівним звучанням його незмінної коханки – гітари.

Заключним акордом зустрічі стало спільне виконання пісні «Ой, у лузі червона калина». Це був незабутній день!

Бібліотека Чижевського вітає Михайла Радкевича з ювілеєм. Многая літа, пане Михайло!

Запис зустрічі можна побачити на бібліотечній сторінці у YouTube  https://youtu.be/fKbp6BmUKv4

Залишити відповідь