Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: цілісність організму

Батьківський клуб: цілісність організму

Нещодавно у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я бібліотеки Чижевського відбулося чергове засідання Батьківського клубу на тему «Цілісність організму».

Про «дива» нашого організму розповіла Валентина Рижук – остеопат, реабілітолог, спеціаліст з традиційної китайської медицини.

Впродовж зустрічі присутні дізналися багато цікавої інформації про організм людини як цілісну біологічну систему, що існує на основі взаємодії із зовнішнім середовищем.

Пані Валентина показала вправи, які покращують роботу організму людини: квадратне дихання, антистресовий самомасаж голови від розладів сну, точковий масаж для нормалізації шлунково-кишкового тракту, вправу «Дерево», яка допомагає зберегти стійкість, зосередженість і збалансованість, покращує кровообіг та обмін речовин.

«Це все звучить, як якась складна техніка, але насправді ці вправи досить прості, і кожен їх може виконувати щоденно для покращення здоров’я. Адже сьогодні так важливо зберігати спокійний розум і тіло, допомагаючи собі перезавантажитися і залишатися в ресурсі», – підсумувала пані Рижук.

Всі присутні, а це батьки, діти різного віку та їх бабусі і дідусі, залишились задоволеними від інформації та практичних навичок, які рекомендувала лікарка.

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Запрошуємо на наступні засідання Батьківського клубу для обговорення актуальних тем у вихованні здорової та всебічно розвиненої особистості.

Залишити відповідь