Ви зараз переглядаєте Чому Азії вдалося

Чому Азії вдалося

У чому причина стрімкого економічного злету Китаю? Чому не можна беззастережно довіряти думці неоінституціоналістів? Де золота середина в керуванні економікою держави? На ці та інші питання шукає відповідь доктор наук, викладач Кембриджського університету та бізнес-журналіст, відомий працями про особливості бізнесу у Східній Азії, Джо Стадвелл.

Книга буде для читача захопливим сплетінням історії та економічного аналізу деяких країн Азії. Автор визначає цікаву закономірність на шляху до успіху однієї групи країн та невдачі на шляху інших країн.

Стадвелл аналізує три головні складники успішної економіки: сільськогосподарську політику, промислове виробництво і розподіл фінансування. У прицілі авторської уваги Японія, Південна Корея, Тайвань, Індонезія, Малайзія, Таїланд, Філіппіни, В’єтнам і Китай.

Аналізуючи бізнес цих країн, автор показує, що спрацювало в Азії, а що ні. Текст зрозумілий, цікавий. Розповідь жива. Книжка увійшла у список найкращих бізнес-книг Financial Times, стала книгою року за версією Economist, належить до переліку видань, які радить прочитати Білл Ґейтс.

З книгою Стадвелл, Джо. Чому Азії вдалося. Успіхи і невдачі найдинамічнішого регіону світу / Джо Стадвелл ; пер. з англ. Олександри Цехановської. – К. : Наш Формат, 2017. – 446,[2] с. можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.

Залишити відповідь