Ви зараз переглядаєте Вітаємо юних шахістів!

Вітаємо юних шахістів!

Про користь шахів можна говорити нескінченно. Сучасне життя потребує від людини гнучкого мислення, своєчасно приймати рішення, продумувати кожен крок наперед і відповідати за нього. Інтелектуальний розвиток особистості слід починати з раннього дитинства. Дуже важливо виховати у дитини вміння концентрувати увагу, дисциплінованість, витривалість і стійкість. Саме шахи є тим самим засобом, які допомагають вирішити ці завдання. Шахи – це красиве мистецтво, інтелектуальний спорт і не в останню чергу – це цікава, захоплююча і корисна гра, яка розвиває логіку та інтелект, пам’ять і увагу, посидючість та уважність, цілеспрямованість і витримку, вміння за короткий час концентруватися і зосереджуватися.

У Міжнародний день шахів у відділі обслуговування користувачів Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського відбувся шаховий турнір у двох вікових групах.

Призерами змагань у молодшій групі стали:
1 місце – Марія Єрмолаєва,
2 місце – Роман Гуледані,
3 місце – Роберт Степанов.

Переможцями у старшій групі:
1 місце – Кирило Давидов,
2 місце – Михайло Плаксій,
3 місце – Макар Єлізаров.

Щирі вітання переможцям та усім учасникам з найкращими побажаннями подальших високих результатів, вдалих і цікавих ігрових партій, успіхів в усіх справах та міцного здоров’я!

Турнір, організатором якого був тренер-шахіст Анатолій Іванович Ільяшенко, проходив у дружній атмосфері. Під час нагородження учасники отримали грамоти, медалі та подарунки.

Залишити відповідь