Ви зараз переглядаєте Аttractive Krop: сакральний туризм

Аttractive Krop: сакральний туризм

На Землі досить багато місць з особливою духовною атмосферою, які приваблюють паломників і мандрівників з усього світу. Про них на черговому засіданні ІТК «Аttractive Krop» для студентів Херсонського державного аграрно-економічного університету розповіла доцент кафедри соціальних та поведінкових наук, кандидат психологічних наук Олена Шаумян.

Після обговорення особливостей сакрального туризму та доцільності такого виду відпочинку учасники клубу відправились в мандрівку по сакральних туристичних об’єктах різних країн світу.

Найбільше клубістів зацікавив Єрусалим, Ізраїль та Мекка у Саудівській Аравії. Єрусалим привабив своїми історичними місцями – Храмом Гробу Господнього, Західним муром і Духовною мечеттю. А Мекка – проведенням обов’язкового релігійного обряду мусульманами – хаджу.

Ці місця є не лише туристичними атракціями, а й об’єктами духовного паломництва та дослідження культурної спадщини. Релігійний туризм надає унікальну можливість відчути спокій і відновити гармонію, відвідуючи святині.

Чекаємо вас на наступному зібранні клубу, тема якого буде «Лісові масиви – джерело відновлення».

Залишити відповідь