Ви зараз переглядаєте Англійська у Чижевського: що ми робили в перший тиждень грудня

Англійська у Чижевського: що ми робили в перший тиждень грудня

Звітуємо про роботу клубів відділу іноземними мовами минулого тижня.

Тиждень почався, як і завжди, із зустрічі з нашими маленькими відвідувачами. Під час клубу діти почали вивчати нові слова та закріплювати їх іграми. А щоб розвинути говоріння, ми з дітьми пограли в дуже цікаву гру «Who am I? (Хто я?)».

У вівторок та четвер під час засідання клубу розмовної англійської мови “SPEAK UP” його учасники познайомилися з унікальною культурою південного регіону США, а потім в ігровій формі «Вірю/не вірю» обговорювали цікаві факти про Південь. Клубісти переглянули жартівливу рекламу для жителів Півдня, яка відображала їхні регіональні особливості, та ще кілька кумедних відео із ютуб-каналу “It’s a Southern Thing”.

З середи у відділі почав діяти новий клуб «Англійська для початківців». На першій зустрічі ми познайомились один з одним, почали вивчати базові фрази та розглянулидати граматичну конструкцію «to be». Зустріч пройшла весело та інформативно.

В п’ятницю у клубі «Вивчаємо англійську разом» повторювали матеріал, який вчили кілька місяців. Повторили слова на теми «Меблі», «Подорожі» та «Покупки», а також використання в англійській мові часових форм.

Якщо ви також хочете почати вивчати англійську з нуля чи вдосконалити свої знання, ласкаво просимо до нашого відділу іноземними мовами. У нас знайдеться багато чого, що може вам сподобатися)

Вхід за читацьким квитком!

Залишити відповідь