Ви зараз переглядаєте У бібліотеці Чижевського відбувся авторський вечір Михайла Радкевича

У бібліотеці Чижевського відбувся авторський вечір Михайла Радкевича

Зустріч з талановитою людиною – лікарем, самбістом і шахістом, екстрасенсом і гіпнотизером, майстром декоративно-ужиткового мистецтва, поетом і бардом – Михайлом Радкевичем відбулася у відділі краєзнавства обласної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського.

Більше десятка років Михайло Радкевич є членом творчого об’єднання «Парус», публікувався на сторінках парусних альманахів «По волнам лирики», «Духовний центр Кіровоградщини», «Вільні вітрила», «Крізь час і простір». Видав книгу поезій «Я иногда пишу стихи», створив на слова колег по перу низку пісень, які з успіхом виконує. Пан Михайло з концертами виступає не тільки в нашому місті, а й у складі ВІА «Офіцери» їздить на передову.

На сьогоднішній зустрічі прозвучало багато віршів та пісень Михайла Радкевича у виконанні автора та членів «Парусу», а також відбувся сеанс гіпнозу.

«Михайло Радкевич просто підкорив слухачів щирістю почуттів, витонченим  філософським сприйняттям оточуючого світу, людяністю і доброзичливістю, влучним образним словом, веселою вдачею, проникливим голосом і чарівним звучанням його незмінної коханки – гітари. Михайло Радкевич підтверджує істину: якщо людина талановита, то талановита у всьому», – зазначила ведуча мистецької зустрічі літераторка Олени Надутенко.

З творчістю кропивницького барда Михайла Радкевича можна ознайомитися на каналі YouTube, а видання з віршами поета узяти у фондах нашої книгозбірні.

Лариса Семенова,
соціокультурний відділ бібліотеки.

Залишити відповідь