Ви зараз переглядаєте Перезавантаження. Туризм. Відпочинок

Перезавантаження. Туризм. Відпочинок

Головна книгозбірня області разом зі своїми користувачами відзначила День туризму. З початком повномасштабного вторгнення індустрія туризму повністю припинила свою діяльність, але з часом потреба в подорожах відновилась. Причиною цього стала необхідність в «перезавантаженні» психіки через постійні тривоги.

З’ясувати, як змінився відпочинок кропивничан та чи подорожують вони під час війни, допомогло опитування близько пів сотні людей.

Отже, якщо є можливість, кропивничани традиційно проводять свої вихідні за містом.

В період відпусток до війни багато хто виїздив за кордон, та зараз подорожують в межах України і знаходять не менш атрактивні місця. Від нових місць очікують, що там буде цікаво та пізнавально.

З активних видів туризму чимало людей надає перевагу велотуризму та рафтингу, популярним є вітрильний туризм.

В Кропивницькому найвідвідуванішими туристичними осередками стали Дендропарк та вулиця Театральна. В області цього року популярними місцями є парк-готель «Скіфія», Катеринівський пляж, Олександрія та ландшафтний парк в селищі Приютівка.

Ми дуже раді, що галузь туризму продовжує знаходити нові джерела для розвитку. А нашим читачам бажаємо мріяти, мандрувати, пізнавати та надихатися цим дивовижним світом, що нас оточує!

Залишити відповідь