Ви зараз переглядаєте В Чижевського навчали самостійно обирати професію

В Чижевського навчали самостійно обирати професію

Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського в черговий раз стала майданчиком для проведення цікавого заходу. В рамках місячника професійного досвіду для лідерів учнівського самоврядування «Моє професійне завтра починається сьогодні, або На кого вчитися після школи» наші партнери – міський центр дитячої та юнацької творчості та парламент дітей – провели просвітницьку акцію «Карта популярних професій».

Акцію провела психолог міського центру дитячої та юнацької творчості Людмила Вайнагій, в якій взяли участь школярі.

Вибір професії є одним з найважливіших рішень, яке людина має приймати у своєму житті. Сучасний світ з його швидкими змінами і великою різноманітністю кар’єрних можливостей робить цей вибір ще більш складним завданням.

Психолог активізувала інтерес учнів до самостійного вибору майбутньої професії на основі індивідуальних властивостей, схильностей, здібностей та вимог до сучасного ринку праці.

Дійсно, важливо слідувати своїм уподобанням, якщо ви відчуваєте, що це відповідає вашим цінностям і цілям. Бібліотека Чижевського завжди відкрита до співпраці задля спільного проведення заходів, спрямованих на підтримку молоді.

Залишити відповідь