Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: особиста гігієна дитини

Батьківський клуб: особиста гігієна дитини

Чергове засідання Батьківського клубу було присвячене темі особистої гігієни дитини. Адже ігри, навчання, пізнання навколишнього світу – це найголовніші завдання дітей і з цими турботами вони часто забувають про правила особистої гігієни. Саме про них і нагадала лікар-педіатр Любов Ткаченко присутнім батькам. Вона звернула увагу на гігієну рук, тіла, порожнини рота, здоров’я, а також інформаційну гігієну, яка є також важливою складовою розвитку здорової дитини.

Дітям необхідно засвоїти правила гігієнічного догляду, щоб рости впевненими в собі, здоровими й легше знаходити спільну мову з навколишнім середовищем. Дотримання правил особистої гігієни – це ті корисні навички, які має опанувати змалечку кожна дитина, і з часом лише вдосконалювати й трансформувати їх відповідно до вікових особливостей.

Засідання Батьківського клубу можна переглянути на бібліотечному YouTube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=rjrc2rFEZH4

Захід реалізується у межах проекту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Запрошуємо вас на нові засідання у рамках Батьківських клубів, на яких будуть розглядатися правила безпечної поведінки та вікові зміни на різних етапах дорослішання.

Залишити відповідь