Ви зараз переглядаєте На одному подиху з весною

На одному подиху з весною

У рамках святкування 125-річниці з дня заснування Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського у відділі обслуговування користувачів відбувся вечір поетичного настрою «На одному подиху з весною».

Свої вірші для шанувальників поетичного слова – студентів факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка – читали молоді місцеві поетеси Ольга Могильда, Ольга Вашека та Світлана Ніколаєвська. Це була весняна, любовна тематика, та все ж час від часу у кожної визрівав той чи інший твір про важке воєнне сьогодення, що торкається кожного з нас.

Гарним доповненням поетичного вечора стали музичні композиції від Дениса Чуба – студента Кропивницького музичного фахового коледжу.

Захід пройшов у теплій, родинній, затишній атмосфері, де вирували різні емоції: радість, захоплення і смуток. Панувала атмосфера єднання, адже поезія та музика мають здатність об’єднувати людей, проникати в саме серце, торкати струни душі, створювати особливий настрій. Вони дають нам силу серед нової реальності.

Поезія – це завжди політ фантазії, музика душі. Кожна поетична зустріч – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова, яке єднає всіх спраглих, котрі знаходяться у творчому пошуку.

Залишити відповідь