Ви зараз переглядаєте Мистецькі фантазії

Мистецькі фантазії

Виставку неймовірних декоративних виробів відкрили наші друзі з обласного центру народної творчості. Вони представили «Мистецькі фантазії» двох майстринь – Оксани Шарій та Юлії Олейніченко, які творять в техніці декорування джутовою ниткою.

Нам дуже приємно, що пані Юлія – наша колежанка, бібліотекарка відділу документів із економічних, технічних та природничих наук.

Як розповіла сама Юлія, джутовою філігранню вона почала займатися більше двох років тому, коли прийшла працювати в бібліотеку.

«З’явились нова робота та нове хобі», – розповіла вона.

Кожна робота неповторна і дуже гарна. Такий подарунок хотів би мати кожен, але Юлія дарує свої роботи тільки найближчим. Особливо їй близька остання – картина зі скрипкою. А в мріях – створення колекції венеціанських масок.

Майстриня постійно бере участь у виставках декоративно-ужиткового мистецтва, що проходять в нашій бібліотеці і в місті.

Вітаємо Юлію Олейніченко та Оксану Шарій, головну художницю Кіровоградського академічного театру ляльок, з відкриттям чудової виставки.

Бібліотека імені Дмитра Чижевського має величезну добірку книг з декоративно-ужиткового мистецтва та hand-made. Завітайте до нас, ми допоможемо підібрати цікаве хобі!

Лариса Семенова,
відділ соціокультурної діяльності

Залишити відповідь