Ви зараз переглядаєте Бібліотека проводить майстер-класи для вимушених переселенців

Бібліотека проводить майстер-класи для вимушених переселенців

Ця війна забрала наші мирні життя, домівки, а в декого й роботу. Проте вона не забере наші стремління, впертість і знання. Знання – це те, що допоможе адаптуватися за будь-яких обставин.

Бібліотекарі продовжують підтримувати моральний дух людей, які сьогодні знаходяться у центрах тимчасового розміщення.

Так, нещодавно в одному з таких центрів наші колеги провели голосні читання, перегляд літератури, майстер-клас з робототехніки та майстер-класи по виготовленню листівки «З Україною в серці» та поробок в техніці квілінгу.

Гості міста взяли участь у літературній вікторині «Літературний бутерброд», де потрібно об’єднати автора, назву його твору та головного героя; мовознавчій грі «Як українською?», яка пропонує найти український аналог таким запозиченим словам, як «референт», «акцент», «маклер» або «стікер»; розгадували ребуси за тематикою «Бібліотека».

Багато людей сьогодні потребують підтримки. Це стосується ставлення, перш за все, до вимушених переселенців. Тож усі разом ми щоденно складаємо іспит на людяність. І ми робимо максимально все, що в наших силах, щоб допомогти співвітчизникам у цей вкрай складний час.

Залишити відповідь