Ви зараз переглядаєте Майстер корабля Юрій Яновський

Майстер корабля Юрій Яновський

Шановні читачі! Пропонуємо вашій увазі біобібліографічний покажчик «Майстер корабля», присвячений 120-річчю від дня народження відомого українського письменника, нашого земляка Юрія Івановича Яновського.

У посібнику представлено бібліографію творів, а також дослідження, які висвітлюють життя і діяльність письменника. Видання підготовлене на основі матеріалів, які зберігаються у фондах Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського, а також мережі Інтернет.

Серед електронних джерел рекомендуємо звернути увагу на таке джерело https://libraria.ua/ – архів української періодики онлайн, який доступний для користувачів нашого сайту. Там можна знайти повнотекстові документи, що стосуються творчості Юрія Яновського, які публікувалися в періодиці, починаючи з 20-х років XX століття.

Видання адресоване філологам, викладачам, студентам, краєзнавцям, бібліотекарям – всім, кого цікавить вітчизняна література.

Електронну версію покажчика розміщено на веб-сайті ОУНБ імені Дмитра Чижевського за адресою: https://library.kr.ua/bibliograph/

Залишити відповідь