Ви зараз переглядаєте Творчо та креативно проводимо час на дитячій точці «Спільно»

Творчо та креативно проводимо час на дитячій точці «Спільно»

До Дня всіх закоханих на нашому майданчику пройшла ціла серія майстер-класів «Листівки до дня Валентина». Учасники заходу виготовляли невеликі вітальні листівки різного формату та форми на свій смак та за зразком: від маленького сердечка – до гарних великих виробів з паперу.

Також до нас завітали постійні відвідувачі – вихованці з дитячого садочка «Краплинка». Вони спробували себе у майстерності з виготовлення жабки «Ми зелені як трава, наша пісенька Ква-ква». Потім дітки перейшли до самого цікавого! А саме – читання книг! Вихованці садочка з нетерпінням чекають на день щоб завітати до нашого простору, адже тут є багато ігор, розваг та друзів.

На віртуальній подорожі до дитячів парків розваг Азії дітвора вирушила в незабутню мандрівку до Гонконгського, Токійського та Шанхайського Диснайлендів. За допомогою інтерактивних програм діти самостійно обирали локацію, яка їм стала до вподоби та досліджували її особливості.

На майтер-класі з писемності наші маленькі відвідувачі навчилися писати старослов’янською. Саме цю мову здавна вважали чарівною мовою. Цікавим та корисним був майстер-клас з виготовлення годівнички, адже це не тільки поробка, а ще добра справа для пташок. Адже нашим крилатим друзям взимку так необхідна наша турбота.

Приємним було що до нас завітали наші друзі з Музею мистецтв та провели серію майстер-класів з фетру та фоамірану. Малеча виготовляла чарівних зайчиків, котиків та книжкові закладинки.

Один із цікавих видів занять на нашій локації є інтерактивні ігри. Адже це не лише один із важливих способів виховання, але й вдалий вибір для цікавого сімейного дозвілля!

На інтерактивному занятті «Всесвіт тіла» малеча пізнала загадковість людського тіла, розібраласяся у його будові та пограла у гру «Відгадай що це».

Ми з нетерпінням чекаємо на вас з дітками на дитячу точку «Спільно»!

Залишити відповідь