Ви зараз переглядаєте Лакі, або Щаслива різдвяна історія

Лакі, або Щаслива різдвяна історія

У відділі обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського відбулася презентація нової дитячої книги Ольги Могильди «Лакі, або Щаслива різдвяна історія».

Ольга Могильда – кропивничанка, вчителька української мови та літератури, молода поетка та письменниця. Учасниця, фіналістка та переможниця багатьох літературних конкурсів. Її твори друкувалися в альманахах «Дзвін», «Станція липнева» та інших. Вірші увійшли до воєнних антологій «Поезія без укриття», «Озброєна весна», «Херсонщина: арт-спротив».

Пані Ольга – добрий друг бібліотеки Чижевського. Нам дуже приємно, що перші презентації її книг завжди проходять саме в обласній книгозбірні. У 2018 році вийшла перша поетична збірка «Ілюзія польоту». У грудні 2019 року ми вітали пані Ольгу з виходом другої збірки «Місія Герди». На початку повномасштабного вторгнення, навесні 2022-го, побачила світ «Третя ластівка». І ось у спекотний липневий день вона презентувала першу прозову дитячу книгу.

В теплій, нібито сімейній атмосфері, де лунали питання дорослих та дитячий гомін, пані Ольга розповіла про себе та свою творчість, про те, що, вірніше, хто надихає її творити. Це її діти, учні та друзі. Син письменниці Макар прочитав присутнім уривок з нової книги мами та зізнався, що дуже зрадів happy and.

За словами перших читачів повчальної історії, прочитати її варто і дорослим, і дітям. Для дітей – це цікава казка зі щасливим закінченням, а для батьків – роздуми про відповідальність, про власні дитячі мрії та про віру в диво.

Сподіваємося, вам сподобається «Лакі, або Щаслива різдвяна історія» і вона стане улюбленою книгою вашої родини. Видання чекає на своїх читачів у відділі обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського.

Ірина Рєзнік,
відділ обслуговування користувачів

Залишити відповідь