Ви зараз переглядаєте Кожен із нас – воїн

Кожен із нас – воїн

Кожен з нас до кінця свого життя буде пам’ятати ранок 24 лютого, який навічно залишив рани в наших серцях. Цей день назавжди вкарбований в історію України. У 2022-му зранку сталися перші вибухи від ракет і перші російські танки відкрито заїхали на територію України.

Війна змінила кожного… Життя вже точно не буде таким, як раніше. Ми ніщо не забудемо та ніколи не пробачимо.

У відділі обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського до другої річниці повномасштабного вторгнення росії відбулася публічна лекція історика Сергія Мілютіна «Кожен із нас – воїн».

24 лютого – це день, який розділив життя українців на «до» та «після», змусив багатьох переосмислити своє життя, цінності та принципи. Однак російська агресія почалася не в цей день, а набагато раніше. Ще з давніх часів північний сусід волів нас бачити поневоленою колонією. Але наша країна завжди боролася за свою незалежність, волю та ідентичність.

Слухачі лекції, студенти та курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ, мали можливість переглянути, як змінювалася карта бойових дій у період від 24 лютого до грудня 2022 року з коментарем Сергія Мілютіна.

З 2022 року близько 40 країн світу надали нашій країні військову, гуманітарну та фінансову підтримку. В Україні розвинувся волонтерський рух допомоги армії: закупівля амуніції, плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок, донати на підтримку ЗСУ.

Нині наше спільне бажання на всіх – якнайшвидша перемога. Для цього кожен з нас робить усе можливе. Ми вистоїмо, бо згуртовані й віддані! Ми переможемо!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Залишити відповідь