Ви зараз переглядаєте Переможниця бібліотечного онлайн челенжду отримала книгу Ліни Костенко

Переможниця бібліотечного онлайн челенжду отримала книгу Ліни Костенко

Напередодні дня народження української поетеси Ліни Костенко як знак шанування її літературного генія бібліотека на власній сторінці у Facebook проводила поетичний онлайн челендж.

Прихильники поезії іменинниці обирали улюблені рядки, записували відео і викладали його на власних сторінках у соцмережі із хештегом #ТижденьПоезіїЛіниКостенко. У челенжді взяли участь 34 поціновувача лірики.

Генератор випадкових чисел допоміг обрати серед учасників челенджу трьох переможців, які отримали у подарунок читацькі квитки, брендовий сувенір та поетичні збірки Ліни Костенко – «Берестечко», «Мадонна Перехресть», «Річка Геракліта».

Одну з них – історичний роман «Берестечко» – ми передали Вікторії Фіряєвій, яка вчиться в четвертому класі Тишківського ліцею, та подарували ще одне видання – енциклопедію «Домашні улюбленці і не тільки…».

«Віка в нас дуже позитивна і активна дівчинка, бере участь в усіх заходах. Вона неймовірно зраділа, що виграла у конкурсі», – розповіла педагог-організатор Ольга Мороз, яка завітала до бібліотеки за призом.

До речі, участь у поетичному челенджі взяли багато учнів молодших класів ліцею. За словами пані Ольги, ідею читання поезії Ліни Костенко жваво підтримали батьки, допомагали дітям обирати вірші та вчити їх напам’ять. А самі діти розпитували про поетесу, цікавилися подробицями її життя, родиною, дітьми.

Дякуємо друзям нашої бібліотеки за участь у наших активностях. Слідкуйте за анонсами – з нами завжди цікаво!

Залишити відповідь