Ви зараз переглядаєте Клуби розмовної англійської мови

Клуби розмовної англійської мови

Холодна погода та сніг за вікном не зупиняють наших відвідувачів відвідувати клуби по вивченню та вдосконаленню англійсько мови.

На минулій зустрічі з нашими маленькими відвідувачами ми вирішили створити свого власного монстрика. Під час створення його діти мали змогу повторити кольори, частини тіла та цифри. Кожен монстрик був унікальним та надзвичайно гарним. Також по завершенню, ми вирішили повторити весь пройдений матеріал під час перегляду мультфільму на англійській мові та співання пісні. Атмосфера була шумною та веселою, а головне що діти запам’ятали великий обсяг слів граючись.

У вівторок та четвер у нас були наші незмінні клуби розмовної англійської мови «SPEAK UP». І так як весь минулий тиждень сніжило, то і тему для обговорення ми вибрали підходящу, а саме фізичні активності взимку. Які зимові види фізичної активності ви знаєте? Швидше за все, список буде коротким: лижі, хокей, ковзани і гра в сніжки. Чому б не освоїти нові, веселі й доступні в будь-якому місці розваги? До того ж, вони несуть користь для фізичного здоров’я і піднімають настрій. Під час клубу ми дізналися про дуже багато різних видів «спорту», в ми впевнені що кожен знайшов для себе те що йому більш до вподоби.

 В понеділок та в середу в нас працює наш новий клуб по вивченню англійської мови для початківців. Ми впевненим кроками продовжуємо занурюватися в світ англійської мови. Так ми вже вивчили багато граматичних конструкцій, а також ми вже впевнено можемо розповідати та писати міні твори про свою сім’ю. Також ми продовжуємо поглиблювати наш словниковий запас, та по трохи розвивати аудіювання за допомогою перегляду англомовних відео.

В середу також у нас діє наш клуб «Вивчаємо англійську разом», на ньому ми з нашими постійними учасниками обговорювали традиції Нідерландів, а також почали вивчати форми порівняння прикметників. Текст про найбільше місто в Нідерландах нам в цьому допомагало.

Якщо ви також хочете вивчати англійську разом з нами, то чекаємо а в нашому відділі. Ми впевнені, що тут знайдеться багато цікавого для вас.

Залишити відповідь