Ви зараз переглядаєте У Чижевського навчають основам комп’ютерної грамотності людей поважного віку

У Чижевського навчають основам комп’ютерної грамотності людей поважного віку

Нещодавно працівники Інтернет центру провели черговий безкоштовний тренінг з основ комп’ютерної грамотності для людей поважного віку. Протягом навчального тижня учасники навчились працювати з текстовим редактором «Word», шукати та скачувати потрібну інформацію в глобальній мережі Internet та зберігати її у вигляді документів, а також ознайомились з Google-сервісами.

Згідно статистики, велика кількість людей похилого віку не мають необхідного досвіду роботи з комп’ютером та сучасними гаджетами. І це створює для них певний дискомфорт у повсякденному житті: ефект відстороненості від інформаційно-комунікаційних технологій. І саме таке навчання комп’ютерної грамотності надає додаткові можливості для реалізації власних потреб, інтересів, долучатися до онлайн-життя соціуму. Адже комп’ютер вже давно перестав бути чимось незвичним, він став невід’ємною частиною побуту сучасного громадянина.

Тож, якщо ви відчуваєте, що вам бракує базових цифрових навичок володіння персональним комп’ютером чи хочете стати впевненим користувачем ПК, завітайте до нашої книгозбірні та отримайте необхідні знання, як ефективно використовувати можливості, які надає ПК та Інтернет.

Залишити відповідь