Ви зараз переглядаєте Казковий світ дітям

Казковий світ дітям

У рамках проєкту «Посіяти в душі добро» в бібліотеці Чижевського відсвяткували день народження великого українця, славетного педагога, мислителя та дитячого письменника Василя Олександровича Сухомлинського.

Любов до дітей, до рідної землі надихала до творчості цю талановиту людину. Його чудові казки, легенди та оповідання запалюють у людських серцях доброту й любов.

За підтримки благодійного фонду «Безпечне майбутнє» до бібліотеки завітав Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Марка Кропивницького з розважальною програмою «Казковий світ дітям».

Маленькі глядачі були вражені яскравими костюмами, грою акторів, впізнавали в них знайомих казкових героїв. Діти залюбки танцювали під веселу музику, грали з акторами та позували для фотосесії. У бібліотеці панувала атмосфера свята та гарного настрою.

Запрошуємо дітей разом з батьками до бібліотеки Чижевського читати цікаві книжки, грати, розважатися, приймати участь у різноманітних майстер-класах на дитячій точці «Спільно».

Захід відбувся за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з благодійним фондом «Безпечне майбутнє».

Залишити відповідь