Ви зараз переглядаєте Як святий Миколай дарував дітям диво

Як святий Миколай дарував дітям диво

З веселою програмою «Дива святого Миколая» наші колеги разом з Театром ляльок завітали до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами.

Мета заходу – підтримати дітей, які знаходяться в стані стресу, посиленого психічного навантаження, у

важких сімейних обставинах. Подарувати їм тепло і турботу, дати відчути, що поруч є дорослі, які про них піклуються. Адже ми усі розуміємо, що надмірний стрес може погіршити стан психічного і фізичного здоров’я, вплинути на те, як дитина думає, діє і відчуває. Рятівником в таких ситуаціях може виступати арт-терапія.

Бібліотека Чижевського має великий досвід впровадження практик лікування мистецтвом. Однією з арт-терапевтичних форм допомоги дітям в подоланні стресу, безумовно, є театр. Тож святий Миколай, Ельф та місіс Грінч влаштували дівчаткам та хлопчикам веселі конкурси, змагання та танці. А з подарунками для дітей святому допоміг Дитячий фонд.

Маємо надію, що час, проведений разом з нами, подарував дітям моменти радості та задоволення і допоміг у відновленні та гармонізації їхнього психологічного стану.

Ініціатива реалізується бібліотекою Чижевського у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», який впроваджує в життя Благодійний фонд «Безпечне майбутнє» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Залишити відповідь