Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: вплив соцмереж на формування особистості дитини

Батьківський клуб: вплив соцмереж на формування особистості дитини

Чи негативно впливають соціальні мережі на наших дітей та чи потрібно дозволяти дитині мати власний акаунт? Хвилюючі питання щодо впливу соціальних мереж на формування особистості дитини та її поведінку обговорювали на черговому засіданні Батьківського клубу в Інтернет Центрі бібліотеки Чижевського. Під час зустрічі звернули увагу на позитивні та негативні аспекти використання соцмереж та як їх уникнути, а також як зробити користування ґаджетом безпечним.

У нашому цифровому ландшафті, що швидко розвивається, соціальні медіа відіграють величезну роль, особливо в житті наших дітей. Проте слід зазначити, що Інтернет дає не тільки можливість для розвитку здібностей, покращення знань та розширення кола інтересів, але й містить у собі реальні загрози. Тож важливо пам’ятати, що соціальні мережі – це інструмент. Як і всі інструменти, їх вплив залежить від того, як вони використовуються. Надаючи нашим дітям необхідні вказівки, знання та навички, ми можемо допомогти їм орієнтуватися в онлайн-світі впевнено та безпечно.

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Запрошуємо на наступні засідання.

Залишити відповідь