Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: чистота – запорука здоров’я

Батьківський клуб: чистота – запорука здоров’я

На черговому засіданні Батьківського клубу обговорювали тему особистої гігієни дитини. Адже навики особистої гігієни потрібні абсолютно всім людям, а набувати їх необхідно змалку.

На заході були присутні батьки з дітьми різного віку та навіть майбутні мами. Діти активно розповідали про те, як вони дотримуються правил гігієни в повсякденному житті. Вони із задоволенням показували на макеті, як чистять зуби, які процедури виконують зранку та ввечері. І все це з’ясовувалось через гру та відповіді на запитання вікторини.

Бібліотекарі у своїй мультимедійній презентації наголосили на тому, що дитину потрібно виховувати так, щоб гігієнічні процедури стали для неї внутрішньою потребою. Це допоможе не лише зберегти та зміцнити здоров’я, а й сформувати культуру поведінки на все життя.

Дякуємо за активну участь та позитивний настрій! Наступне засідання обіцяє бути таким же захоплюючим та корисним.

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Залишити відповідь