Ви зараз переглядаєте Як отримати психологічну допомогу?

Як отримати психологічну допомогу?

Це питання турбує майже кожного – і дорослих, і дітей. Тож не випадково, а цілеспрямовано стало темою Батьківського клубу, що відбувся у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я бібліотеки Чижевського минулого тижня.

Наразі ми постійно перебуваємо в стані страху за себе та рідних, переживаємо потенційно травматичні події, а також приймаємо складні рішення задля виживання найближчих. Усе це може мати наслідки для психологічного стану людини. Щоб убезпечити себе від ментальних кризів та дати раду в скрутній ситуації на засідання Батьківського клубу запросили психологиню Анну Батрак і поговорили, як можна отримати допомогу.

Присутні батьки та діти виконували вправи та практики, що допоможуть впоратися зі страхом, тривогою, заспокоїтися, почуватися впевненіше, надавати підтримку у складних життєвих ситуаціях собі та оточуючим.

«Головне – не соромитися та звертатися за допомогою, а також вміти розпізнати, коли допомога потрібна вашим близьким та друзям. Піклування про свій психічний стан – важливий чинник для відновлення здатності стабілізувати свій емоційний стан», – підсумувала фахівчиня.

Захід був спрямований на збереження і зміцнення психічного здоров’я, виховання дбайливого ставлення до себе та оточуючих, сприяння усвідомленню факторів, що впливають на ментальне здоров’я.

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Запрошуємо на наступні зустрічі.

Залишити відповідь