Ви зараз переглядаєте Фотоподорож з Юрієм та Ларисою Лєбєдєвими «Ліс: несподівані зустрічі»

Фотоподорож з Юрієм та Ларисою Лєбєдєвими «Ліс: несподівані зустрічі»

У відділі мистецтв бібліотеки Чижевського відбулась ще одна цікава зустріч – це фотомандрівка з родиною Лєбєдєвих «Ліс: несподівані зустрічі».

Юрій і Лариса Лєбєдєви завжди цікаво розповідають про свої подорожі та враження. І тому для гостей бібліотеки – це очікувана подія, насичена емоціями та гумором. А все завдяки чудовим фото пана Юрія, що фіксують надзвичайну красу природи. Фотопрезентація авторських світлин виявилась надзвичайно цікавою і естетично довершеною. Це були роботи Юрія Васильовича різних років і з багатьох країн світу. Лариса Лєбєдєва коментувала кожну світлину пристрастно і чуттєво, згадуючи ці миті подорожей.

Після фотопрезентації, Лариса Вадимівна представила дивовижну колекцію витворів природи з дерева, яку вони поповнювали, прогулюючись парками різних країн та околицями міста. Учасники заходу були приємно здивовані, як може природа відтворювати образи тварин, рослин, птахів у коріннях та гілках дерев. Ця незвичайна колекція настільки сподобалась учасникам заходу, що кожен бажав розгледіти її поблизу і ще більше здивуватись.

Тож ця зустріч надихала гостей на творче бачення світу природи та свої особисті відкриття.

Залишити відповідь