Ви зараз переглядаєте Ти як? Турбота про себе

Ти як? Турбота про себе

Протягом травня в Україні триватиме Місяць обізнаності про ментальне здоров’я. Він проходить у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.

Бібліотека Чижевського також долучилася до інформаційної кампанії та для студентів навчальних закладів міста проводить цикл заходів «Ти як? Турбота про себе».

7 травня відбулася перша зустріч зі студентами Кіровоградського будівельного фахового коледжу. Їх ознайомили із ресурсом https://howareu.com, на якому представлені техніки самодопомоги; контакти гарячих ліній психологічної допомоги; відео, що навчає перемагати стресові ситуації; поради психологів та селебріті.

Студенти ознайомилися із техніками, які допомагають опанувати стрес. Адже через сучасний ритм життя та військові події в країні ми часто відчуваємо емоційне спустошення, втому, напругу в тілі, паніку, злість, сум. І щоб подбати про себе, варто виконувати вправи для зняття напруги в тілі, заспокоєння, а також відволікання від тривожних думок.

Дбати про своє ментальне здоров’я – це процес, який постійно варто розвивати й удосконалювати. Виконання технік та порад сприятиме покращенню загального самопочуття та задоволенню від життя.

Залишити відповідь