Ви зараз переглядаєте Дерева вмирають стоячи

Дерева вмирають стоячи

Запрошуємо взяти участь у заході з арттерапії у форматі форум-театру. Разом поміркуємо над соціально важливим питанням для усіх мешканців Кропивницького – винищення дерев у нашому місті.

«Дерева вмирають стоячи» – назву навіяно метафоричним твором Алехандро Касони і реаліями нашого сьогодення, адже в Кропивницькому питання знищення зелених насаджень є надзвичайно гострим.

Захід відбудеться 21 серпня о 13.00 у відділі обслуговування користувачів головної книгозбірні області.

Захід проведуть:

Надія Гармазій – поетеса, голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України, тренерка креативного мислення, комунікаційна координаторка Активної Громади Кіровоградщини.

Анатолій Стоян – автор численних тренінгів, регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» Інституту «Республіка» у Кропивницькому.

Форум-театр – це інтерактивна форма роботи, яка дає можливість не лише усвідомити проблему і сформувати ставлення людини до негативного явища, а й здобути навички пошуку шляхів для вирішення проблеми з використанням власного досвіду та досвіду інших людей, включаючи можливості підсвідомості та емоційного інтелекту.

Під час заходу учасники зможуть ознайомитися з особливостями такої інтерактивної форми роботи як форум-театр, відчути себе в ролі акторів, а також колективно прожити проблемне питання для нашої громади – питання винищення зелених насаджень.

Захід проводиться Активною Громадою Кіровоградщини та Кіровоградською обласною організацією Національної спілки письменників України за підтримки Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського.

Залишити відповідь