Ви зараз переглядаєте Як безпечно використовувати генератори?

Як безпечно використовувати генератори?

В умовах воєнного стану в країні та у зв’язку з постійним відключенням світла, споживачів закликають потурбуватися про резервне джерело живлення.

Багато організацій та установ, а також окремі громадяни використовують генератори (бензинові, газові, дизельні). Разом з тим, неналежне їх розміщення та експлуатація, невиконання вимог інструкції виробника можуть призвести до трагічних випадків. Оскільки генератори є джерелом підвищеної небезпеки, дотримання правил безпеки при їх використанні є обов’язковим.

Під час інформаційної зустрічі, яка відбудеться 25 січня 2023 року о 14.00 в рамках освітнього проєкту «Інформаційна платформа з питань праці» Іван Приймак, заступник начальника відділу з питань безпеки праці східного регіону управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управляння Державної служби з питань праці проінформує щодо правил оформлення дозвільних документів при використанні дизельних (бензинових) генераторів, про отримання дозволів на експлуатацію, про навчання при експлуатації, а також про причини виникнення аварійної ситуації та нещасного випадку при виконанні робіт з експлуатації або ремонту генераторів.

Вхід за читацьким квитком.

Залишити відповідь