Клуби

Вивчаємо англійську разом: подорожі

Чому люди так люблять подорожувати? Думки про подорожі завжди викликають позитивні емоції. Ми відчуваємо необхідність в пізнані світу й тягу до всього нового. Подорож – це щось більше, ніж просто поїздка у незнайоме місто.

Мільйони людей у всьому світі проводять свою відпустку саме в такий спосіб. Вони подорожують, щоб побачити інші країни і континенти, сучасні мегаполіси і руїни стародавніх міст. Вони подорожують, щоб насолодитися живописними краєвидами або просто для зміни обстановки. Завжди цікаво відкрити щось нове, побачити інший спосіб життя, зустріти різних людей, спробувати різну їжу, послухати різні музичні ритми і зробити багато фотографій.

Тому на минулій зустрічі клубу «Вивчаємо англійську разом» ми поповнювали словниковий запас на тему «Подорожі»: вивчали нові слова, запам’ятовували їх під час виконання завдань, разом переглянули тематичне відео та обговорили його.

Якщо ви також хочете покращити знання з англійської мови, запрошуємо до нашого клубу «Вивчаємо англійську разом», який проходить у відділі документів іноземними мовами щосереди та щоп’ятниці о 17:00.

Вхід за читацьким квитком.