Ви зараз переглядаєте Щиро дякуємо за книги!

Щиро дякуємо за книги!

Приємним сюрпризом для нашої бібліотеки стали книги, подаровані письменником та головним редактором обласного журналу «Літературний Чернігів» Михасем Ткачем – «Багряні громи» і «Від любові до болю».

Книга «Багряні громи» – вибрана проза Михася Ткача. До видання увійшли твори із попередніх його книжок та новели й оповідання, які друкувалися у часописах упродовж 1973-2003 рр.

Літературознавчі нариси «Від любові до болю» упорядкував Володимир Сапон. Тут розкривається творчий портрет Михася Ткача. У цій книзі вміщено літературознавчі дослідження про прозу відомого письменника. Серед авторів критичних статей, рецензій, відгуків, що увійшли до книги, – шевченківські лауреати Володимир Дрозд і Анатолій Дімаров, колеги письменника Володимир Сапон, Петро Сорока, Леся Степовичка, Станіслав Реп’ях, Сергій Дзюба, Микола Адаменко, Віталій Леус, Олексій Брик, Станіслав Шевченко, Петро Куценко, Валентина Мастєрова…

Щира подяка Михасю Ткачу за подаровані обласній бібліотеці імені Дмитра Чижевського книги та Станіславу Новицькому, який передав ці видання вдячним читачам.

Залишити відповідь