Ви зараз переглядаєте «Мелодія Світів» Михайла Радкевича

«Мелодія Світів» Михайла Радкевича

Минулої суботи у відділі краєзнавства було гамірно й весело. Знаний у Кропивницькому композитор, поет, бард, художник, волонтер та ще й великий життєлюб Михайло Радкевич зібрав друзів. Колишній військовий лікар, член творчого об’єднання «Вітрила», – частий гість головної книгозбірні області. Саме в стінах бібліотеки Чижевського проходили його музичні та поетичні вечори. Цього разу приводом для зустрічі стала презентація виставки його художніх робіт під назвою «Мелодія Світів».

На виставці, яку Михайло Олексійович монтував власноруч, представлено близько шістдесяти робіт, виконаних в різні роки, в різній техніці та в різних жанрах. Це пейзажі, натюрморти, портрети та абстрактний живопис.

Після ознайомлення з експозицією, захід перетворився на цікаве дійство, в якому було невимушене, доброзичливе спілкування людей, яких об’єднує любов до поезії, музики та живопису.

Багато теплих слів прозвучало на адресу талановитого митця Михайла Радкевича. А він подарував друзям нові поезії та пісні у власному виконанні та в дуеті з поетесою і співачкою Іриною Кіншею.

Модераторкою заходу стала поетеса, громадська діячка, керівниця творчого об’єднання «Вітрила» Олена Надутенко.

Залишити відповідь