Ви зараз переглядаєте Літо без турбот: правила безпеки

Літо без турбот: правила безпеки

Друзі, раді поділитися результатами чергового засідання Батьківського клубу, під час якого батьки та діти поспілкувались з офіцерами Патрульної поліції Кіровоградської області на тему «Літо без турбот: правила безпеки».

На заході батьки та діти обговорили основні правила поведінки на вулиці під час літніх канікул, дізнались, як діяти в надзвичайних ситуаціях, коли дитина залишається сама вдома.
Наголосили на важливості дотримання правил дорожнього руху, особливо для дітей на велосипедах, електросамокатах, моноколесах та пенні бордах.

Виділили також способи уникнення небезпечних ситуацій на воді та під час відпочинку в лісі.

Офіцери поділилися практичними порадами та провели інтерактивні заняття, що допомогли закріпити отримані знання.

Ми вважаємо, що такі заходи є надзвичайно важливими для забезпечення безпеки дітей. Підвищення обізнаності та навчання правильним діям допомагають запобігти багатьом небезпечним ситуаціям.

Дякуємо всім учасникам за активну участь та Патрульній поліції за корисну інформацію. Нехай ваше літо буде безпечним та приємним!

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Запрошуємо на наступні зустрічі.

Залишити відповідь