Ви зараз переглядаєте Калейдоскоп кольорів Анни Рєзнік

Калейдоскоп кольорів Анни Рєзнік

У рамках Тижня щасливих дітей у відділі обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського відбулась презентація виставки творчих робіт учениці ліцею імені Тараса Шевченка Анни Рєзнік «Калейдоскоп кольорів».

Мистецтво має особливість об’єднувати людей, дарувати їм красу та радість. Анна подарувала радість своєї творчості однокласникам і всім гостям презентації.

На виставці були представлені більше семи десятків виробів, виконаних у різних техніках декоративно-прикладного мистецтва: об’ємна аплікація, пластиліновий живопис, алмазна та термомозаїки, валяння, обереги з мішковини, поробки 3D ручкою, картини з паєток, ниток, цвяхів та інші.

Дивлячись на ці чудові роботи, розумієш, наскільки їх світ яскравий, гарний та світлий, багатий душевним теплом і радістю.

Кожна з робіт – сплеск фантазії та творчості, наполеглива праця та любов. Творчим людям необхідні такі якості: талант, терпіння, уява, художній смак, майстерність. Так, саме ці якості необхідні, щоб стати справжнім майстром. А ще важливим моментом є допомога та підтримка рідних людей.

Цікавим для гостей презентації був майстер-клас від Лариси Володимирівни Гарбузенко – кандидатки педагогічних наук, викладачки Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка та її студентів. Об’єднавшись у групи, діти з допомогою студентів-інструкторів виготовили з кольорових паперових стаканчиків об’ємні рухомі іграшки: слоника, жабку, панду та лева.

Всі учасники презентації взяли участь у безпрограшній лотереї невеличких подаруночків і отримали солодкі «смайлики» від авторки виставки.

Гості заходу привітали Анну з відкриттям її першої виставки та побажали успіхів і натхнення, не зупинятися на досягнутому, мріяти та творити прекрасне.

Залишити відповідь