Ви зараз переглядаєте Найщасливіше місце на Землі

Найщасливіше місце на Землі

А чи знаєте ви, де знаходиться найщасливіше місце на планеті? Місце, де кожен може поринути в атмосферу казки та неймовірних пригод? Ми знаємо відповідь – це унікальний парк розваг «Діснейленд». Його величезна популярність зумовлена тим, що кожному відвідувачу він дарує незабутні враження, радість дитинства та казки.

І ми вирушили саме туди за позитивними емоціями і захоплюючими пригодами. Як? Віртуально! Адже віртуальні екскурсії – чудовий варіант для цікавого дозвілля дітей, особливо під час літніх канікул.

Ми побували на найкращих атракціонах Діснейленду, таких як «Всесвіт Енергії» та «Космічний корабель “Земля”», які розповідають про освоєння космосу. Відвідали мініпарк «Fantasyland», присвячений диснеївським мультфільмам «Русалонька», «Красуня і Чудовисько» та іншим. Розгадували таємниці лабіринту Аліси з твору Льюїса Керролла. Здійснили віртуальну подорож джунглями, познайомилися з атракціоном «Пірати Карибського моря», полювали на мед разом із Вінні-Пухом та насолоджувалися неймовірним феєрверком над прекрасним замком Сплячої Красуні.

Недарма Діснейленд називають найщасливішим місцем на Землі. Засновнику цього парку Уолту Діснею, вдалось створити казку з-поміж сірої буденності, яка робить щасливими мільйони дітей та їх батьків.

Захід відбувся у межах кроссекторального проєкту, що реалізується Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Проводьте літо з нами та приводьте друзів до нашої книгозбірні!

Світлана Семенова,
Інтернет-центр

Залишити відповідь