Ви зараз переглядаєте Інформаційна платформа з питань праці: безпека при роботі в електроустановках

Інформаційна платформа з питань праці: безпека при роботі в електроустановках

В рамках освітнього проєкту «Інформаційна платформа з питань праці» відбулася нова зустріч, темою якої стала безпека при роботі в електроустановках.

Спікером виступив головний держінспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці обласного управління Держпраці Павло Третяк.

Фахівець розповів присутнім про нормативно-правові акти з охорони праці та нормативні документи з технічної експлуатації при проведенні робіт в електроустановках, про основні вимоги їх безпечної експлуатації та використання електрозахисних засобів.

Спікер звернув увагу присутніх на те, що важливо не лише дотримуватися правил електробезпеки, а й знати про причини виникнення електротравм та дію електричного струму на організм людини. Спеціаліст провів аналіз нещасних випадків, які сталися на виробництві в регіоні внаслідок ураження електричним струмом та розповів про комплекс заходів щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Для тих, хто не мав змоги потрапити на захід, є можливість переглянути відео на YouTube-каналі бібліотеки за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=XOnDJI3SlHk .

Залишити відповідь