Ви зараз переглядаєте Тиждень щасливої дитини

Тиждень щасливої дитини

День захисту дітей бібліотека Чижевського багато років поспіль відзначала великими і яскравими фестивалями. Так було до початку повномасштабного вторгнення. Після поняття захисту набуло більш конкретних форм: діти повинні бути насамперед у безпеці та захищені під час повітряних тривог. Тому заходи розподілили за часом та влаштували малечі Тиждень щасливої дитини.

Для дівчат та хлопців бібліотекарі підготували два десятки майстер-класів, вікторини, настільні і рухливі ігри, квести та віртуальні екскурсії.

У холі бібліотеки відвідувачі могли побачити роботи учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» та зробити світлини на пам’ять у фотозоні «Солодка крамниця». В актовому залі школярі дивились, а потім й обговорювали перший український мультфільм про безпеку онлайн «Хаппі та її суперсила».

Поки діти розважались, керівники гуртків, вчителі та вихователі роздивлялись скарби колекції Олександра Ільїна.

Цікаво і пізнавально пройшов обласний зліт юних екологів Кіровоградщини «ЕcоFest – 2024». Але діти були не тільки учасниками заходів. Свою першу виставку «Калейдоскоп кольорів» відвідувачам книгозбірні представила юна майстриня Анна Рєзнік.

Завдяки підтримці Дитячого фонду ООН UNICEF у партнерстві з благодійним фондом «Безпечне майбутнє» в бібліотеці Чижевського дітлахам влаштовували захоплюючі казкові пригоди. Дякуємо за це акторам академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького.

Та яке свято без подарунків і смаколиків! У суботу дівчатка і хлопчики, які прийшли на нашу точку «Спільно» та до Простору для родин з дітьми, отримали рюкзаки, футболки і морозиво! Ще раз дякуємо нашим партнерам з UNICEF Ukraine.

Заходи до Дня захисту дітей відбулися, але програма літнього відпочинку дітей триває! Книгозбірня кожного дня наповнюється дитячим гомоном і сміхом. Приєднуйтесь до нашої великої бібліотечної родини. Книга та захід знайдеться на будь-який смак. Адже ми – бібліотека Чижевського!

Залишити відповідь