Ви зараз переглядаєте Canva та можливості її застосування в роботі бібліотекаря

Canva та можливості її застосування в роботі бібліотекаря

Створення якісних візуальних матеріалів сьогодні за допомогою онлайн платформ це доступна – можливість для бібліотечних працівників ще більше використовувати світ цифрових технологій у щоденній роботі. Саме використання платформи графічного дизайну «Canva» дозволяє створювати яскраву візуалізацію, унікальний дизайн та креативний контент.

Нещодавно фахівчині Інтернет-Центру провели тренінг «Сервіс Canva та можливості його застосування в роботі бібліотекаря» для бібліотечних працівників закладів загальної середньої освіти нашого міста.

Тренінг, окрім теоретичної частини, мав на меті акцентувати увагу учасників саме на отриманні практичних вмінь та навичок. Присутні вивчали покроковий алгоритм по роботі з платформою, розглянули різні аспекти роботи в графічному редакторі, від огляду інтерфейсу до створення презентацій, відео та використання додатків, навчились створювати презентаційні матеріали та зберігати їх в різних форматах.

Сподіваємося, що всі користувачі бібліотек закладів загальної середньої освіти нашого міста в найближчим часом оцінять нову якість візуальних матеріалів, що були створені бібліотекарями після навчання.

Залишити відповідь