Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: настільні ігри

Батьківський клуб: настільні ігри

Наша країна переживає нелегкі часи. Кожен проживає дану ситуацію по-своєму. Зрозуміло, що найтяжче дітям. Тому дорослі повинні не тільки допомагати соціально-психологічно розвантажитись дітворі, а й не забувати про своє психологічне здоров’я. Здорові дорослі – здорові й діти.

Нещодавно фахівці Інформаційно-туристичного центру провели чергове засідання Батьківського клубу, тема якого – «Соціально-психологічне розвантаження через настільні ігри».

Як відомо, соціально-психологічне розвантаження – цілий комплекс заходів, які допомагають зменшити стрес та напруження, покращити емоційний стан, потім здатність спілкуватися і як результат якість життя.

Існує безліч різних методів та технік. Одна з них – розвантаження за допомогою настільних ігор. Не має значення, яких саме. Головне, щоб вони подобались учасникам. Тож разом з клубістами спробували це на практиці.

Атмосфера гри відволікла від буденних проблем і подарувала величезну дозу позитиву! Зняте внутрішнє напруження допомогло учасникам Батьківського клубу стати відвертішими та подивитися по-іншому на певні ситуації.

Батьківський клуб відбувся у межах кроссекторального проєкту, що реалізується Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Запрошуємо на наступні зустрічі!

Катерина Паталах,
інформаційно-туристичний центр

Залишити відповідь