Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: віртуальна подорож до Кам’янця-Подільського

Батьківський клуб: віртуальна подорож до Кам’янця-Подільського

Літні канікули – чудовий час для відкриття нових світів разом з дітьми, а віртуальні подорожі – чудовий спосіб побачити найпотаємніші куточки нашої планети, не виходячи з дому. Тому нещодавно на засіданні Батьківського клубу в Інтернет-центрі ми віртуально подорожували до одного із найдавніших міст України — Кам’янця-Подільського.

Учасники ознайомились з унікальними фактами про історичне місто, із секретами, що зберігають в собі стіни старої фортеці – основної пам’ятки Хмельниччини. Відвідали Францисканський костел, католицький собор Петра і Павла, турецький мінарет із золотою Мадонною, міську ратушу, що є осередком середньовічної влади Кам’янця, Троїцьку церкву – один із найстаровинніших храмів Поділля. Помилувались краєвидами Смотрицького каньйону, міського парку, водоспаду, а також завітали у музей мініатюр «Замки України» – єдиний на всю Україну, де просто неба представлені копії найвідоміших твердинь.

Звичайно, кожен з батьків буде обирати найбільш оптимальний варіант розваг, відпочинку і культурного дозвілля своєї дитини. Нехай кожні канікули залишають в житті ваших дітей тільки позитивні емоції і дають заряд сил і бадьорості для нових звершень!

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Запрошуємо на наступні зустрічі.

Залишити відповідь