Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: свій у команді

Батьківський клуб: свій у команді

Нещодавно у Просторі для родин з дітьми бібліотеки Чижевського відбулось чергове засідання Батьківського клубу на тему, як адаптуватися у новому колективі. Про основні принципи пристосування в новому колективі розповіла практикуючий психолог Анна Батрак.

Вона, зокрема, зауважила: «Процес адаптації вимагає мобілізації всіх ресурсів – нервової системи, емоційної стабільності та фізичного стану. Навіть діти, які вже відвідували школу чи інший навчальний заклад, можуть відчувати стрес через необхідність пристосовуватись до нових вимог. Тож задача батьків – зробити цей перехід максимально комфортним та безболісним на кожному етапі».

Зустріч та обговорення проблеми була корисною всім, хто переймається цією темою та прийшов на зустріч з психологинею. Це стало чудовою можливістю отримати відповіді на всі запитання, щоб підготуватися до зміни колективу без зайвого стресу.

Батьківський клуб відбувся в межах кроссекторального проєкту, що реалізується Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Лариса Медведєва,
відділ документів з питань
медицини та охорони здоров’я

Залишити відповідь